Kredi Personale

A jeni duke kërkuar një kredi, të cilën mund ta përdorni për  çdo qëllim tuajin? Kosinvest ka zgjidhjen ideale për ju përmes produktit kreditor “Kredi Personale”. Kushtet e aplikimit janë tejet të thjeshta dhe aprovimin mund ta merrni brenda 24 orëve.

Aplikoni sot për të përfituar nga oferta:

  • Kredi prej 50- 3000 €
  • Pa Garantues
  • Pa Bashkëhuamarës
  • Pa Vizitë

Kohëzgjatja e kredisë deri në 36 muaj