Rrjeti Ynë

Prishtinë

Rr.Suteren, Llamella D
+383 (0)38 240 664
8:00 AM -16:00 PM

Vushtrri

Rr. Sheshi I lirisë
+383 (0)28 573 310
8:00 AM -16:00 PM

Graçanicë

Rr. Glavna Ulica bb
+383 (0)38 65359
8:00 AM -16:00 PM

Prizren

Rr.Suzi Qelebiu Nr: 60
+383 (0)29 225285
8:00 AM -16:00 PM

Rahovec

Rr. Xhelal Hajda
+383 (0)29 277 173
8:00 AM -16:00 PM

 Ferizaj

 Rr. Vëllezerit Gërvalla
+383 (0)290 324 540
8:00 AM -16:00 PM

 Drenas

Rr. Fehmi dhe Xhevë Lladrovci
+383 44 377 477
8:00 AM -16:00 PM

 Viti

Rr. Adem Jashari
+383 44 107 641
8:00 AM -16:00 PM

Klinë

Rr. Lidhja e Prizrenit
+383 44 365 511
8:00 AM -16:00 PM