Ngjarjet e fundit

Njoftim për shtyrje të kësteve kreditore

Me vendim të Qeverisë dhe Bankës Qendrore të datës 16 mars 2020 bazuar në situatën e krijuar në vend si rezultat i pandemisë me virusin Covid 19, mbi shtyrjen e kësteve të kredisë për kredimarrësit të cilët kanë vështirësi në pagesat e rregullta të kësteve kreditore,

Lexo më shumë...

Njoftim!

KosInvest njofton të gjithë klientët e saj se zyret tona janë duke funksionuar normalisht dhe janë marrë të gjitha masat adekuate sipas udhëzimeve nga Qeveria e Republikës së Kosovës.Të gjitha degët tona janë pajisur me mjete dezinfektuese si dhe është angazhuar kompani profesionale për dezinfektimin e hapësirës dhe ambientit të punës. Perjashtim bënë vetëm zyrja në komunën e Vitisë e cila për shkak të karantinës mbetet e mbyllur deri në vendimin e ardhshëm.

Lexo më shumë...

Institucioni Mikrofinanciar “KosInvest” dhe Kolegji AAB nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Të gjithë studentët e Fakultetit Ekonomik të Kolegjit AAB që kanë motiv dhe dëshirë për t’ u zhvilluar në sektorin mikrofinanciar, tashmë kanë edhe një mundësi tjetër për të kryer praktikën profesionale. Kjo pasi sot u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Kolegjit AAB dhe Institucionit Mikrofinanciar “KosInvest”. Marrëveshja e nënshkruar sot, ka për qëllim të zhvillojë profesionalisht njohuritë e studentëve përmes përvojës teorike dhe praktike.

Lexo më shumë...