Njoftim rreth pakos emergjente të Qeverisë së Republikës së Kosovës

Njoftim rreth pakos emergjente të Qeverisë së Republikës së Kosovës

Të nderuar klient,

Bazuar në vendimin e datës 03.04.2020 të Qeverisë së Republikës së Kosovës rreth pakos emergjente për ndihmesë në përballje me pasojat e pandemisë COVID 19, IMF Kosinvest dëshiron ti informoj të gjithë klientet e saj rreth mundësisë së përfitimit nga kjo pako e Qeverisë së Republikës së Kosovës, për të gjithë punëtorët e sektorit privat që kanë kontratë pune, për punëtoret nuk kanë kontratë pune por punëdhënësi i paguan rregullisht kontributet pensionale dhe obligimet tatimore dhe për punëtoret që punojnë komplet në “të zezë”.

Këto tri kategori të sektorit privat përfitojnë nga pakoja emergjente, ku për më shumë info mund të klikoni në linkun: https://mf.rks-gov.net/page.aspx?id=1,2,853

Ju dëshirojmë shëndet.